Egyéb

Vénusz a Rákba lép | 2018. május 20.

A Vénusz jegyet vált, s az Ikrekből a Rák házba húzódik át, könnyű léptekkel.

Rák Vénusz idején elkerülhetetlen, hogy elkezdjünk álmodozni, fantáziálni. Feltűnően érzékennyé válunk, s nem ritka, hogy elrugaszkodunk a realitás talajától. Óvatosan kell bánni ezekkel a helyzetekkel, mielőtt orra buknánk…

Megnő a vágyunk a romantikázásra, intimitásra, összebújásra, simogatásra. Akinek még nincs gyermeke, most könnyen megfoganhat a vágyott baba.

venusz-rak

Fontos, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni, mert ha mégis megtesszük, akkor az fájdalmat okozhat nekünk, utána pedig sokáig nyalogathatjuk a sebeinket.

Jó hír lehet, amit a magunk javára fordíthatunk, hogy javul az alkalmazkodóképességünk, és képesek leszünk az egyenletes szeretetáramoltatásra.

A társasági élet iránti igényünk megnő, tartsunk baráti és családi összejöveteleket, legyünk mi magunk a kezdeményezőnk.

Ami az elmúlt hónapokban megborult, megingott, mocsaras területre ért, az most javítható, formálható, turbózható.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

2018. június 18. és augusztus 31. között tartósan Debrecen és Hajdúszoboszló környékén megtalálható vagyok. Egyeztessünk időpontot, hogy megismerd a lehetőségeidet, lásd a jövődet.

Debrecen, Ebes, Nagyhegyes, Nádudvar, Kaba, Hajdúszovát:  Házhoz is megyek 🙂

 

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..