Egyéb

Merkúr Uránusz együttállás: 2018. május

Május 10. és Május 16. között eme két fontos és nemes bolygó együttáll, teszik ezt úgy, hogy közben mindketten jegyet váltnak:

A KOSból a BIKÁba érkeznek. Ez mindkettejüknek új fejezet.

Meglehetősen vegyes, sőt, még akár viharos körülményeket is hozhat ez a pár nap. Ám tudjuk, minden vihar után kisüt a Nap.

Azért igaz a fenti mondat fokozottan, mert egyfajta fura kettősség váratlan, s akár drámai esemény forrása is lehet. Szűkebb és tágabb környezetünkben nagyobb mozgalmasságra, intenzitásra számíthatunk, és – ördög falra festésének szándéka nélkül – ne lepődjünk meg, ha valahol bomba robban, repülőgép zuhan le, vagy épp megdől egy kormány uralma. A természeti katasztrófák kedvelik az ilyen bolygóállások pillanatait…

Az elhamarkodottság, a kapkodás rettentő rossz irány, igen sok baj forrásai lehetnek. Azonnal semmire ne mondjunk igent, kérjünk… legalább 5 perc gondolkodási időt.

A megtépázott Merkúr néhány nap múlva – az Uránuszt elhagyva –  új távlatokat kínál, ám ahhoz, hogy ezt megtehesse, mélyre kell süllyednie, hogy ismét felemelkedhessen. A Merkúr  felfrissül az elmúlt hónapok után, és a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, mindennapi életünk működő rutinjáért felelős bolygó ismét életre kel, be tud kapcsolódni a nagyobb áramlásba, működésbe.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..