Egyéb

Április 23: VILÁGvége! Hahaha!

Már megint kitalálta valahol valaki… hogy jön a világvége. Az elmúlt 2 évtizedben legalább 15 világvégénk volt már és még mindig itt vagyunk. Élünk, levegőt veszünk. De a világvége eltévedt az Univerzumban. Most is. Lehet, hogy a kínai Tienkung-1 űrállomás halálát viszont tényleg a világvége okozta.

Szóval, ott kezdődött a balgaságlánc, hogy a The Sun nevű online hírújság dobta fel a labdát, – és magyar nyelvű online lapok sokasága átvette -, miszerint

2018. április 23-án jön a Nibiru és vége. A világnak.

Meg olyasmit is összeraktak a különféle online újságírók (újságírók? 😀 ), miszerint a Szűzben áll majd EGYÜTT a Nap, a Hold meg a Jupiter (idéztem, nem magamtól találtam ki…). Sőt, inkább képben idézem, ez a BUMM nevű, hírújságból származik:

Szóval, a balgaságnak is van határa. Én április 24-én dolgozni fogok, klienseim is lesznek este pedig előadást tartok Nyíregyházán. És 23-án pont nem lesz világvég, az említett együttállás meg hát… no, hagyjuk is. A magam részéről nyugalommal futok neki a következő napoknak, te is tégy így és légy nyugodt,  világvége még várat magára!


Mivel a világvége máskor lesz, problémáid pedig vannak, melyeket meg kell oldani, inkább keress meg engem és segítek feltárni az életedben rejlő lehetőségeket:

Egyeztessünk időpontot, tudok segíteni: + 36 70 311 6125 🙂


Mit tudunk a Nibiru-ról? Valóság és balgaság:

A Nibiru egy feltételezett bolygó a naprendszerünkben, amelyet William Pickering és Percival Lowell hibás alapokon nyugvó matematikai számításai alapján valószínűsítettek. Miután e tudósok megvizsgálták az Uránusz és a Neptunusz mozgását, az elméleti értékektől való eltérések miatt azt feltételezték, hogy egy eddig ismeretlen, jelentős tömegű bolygó is található a naprendszerben. A Naptól való feltételezett nagy távolsága miatt a bolygó Nap körüli keringési idejét 3500 évre becsülték. A bolygó korábban a NASA weboldalán is megjelent, mint újonnan felfedezett bolygó, akkor kapta a Planet-X (a 10. bolygó) elnevezést. 1992-ben Myles Standish amerikai csillagász azt fejtegette, hogy a bolygók pályájában talált eltérések csak az adott kor mérési eszközeinek pontatlanságából erednek: túlbecsülték a Neptunusz tömegét. Még ma is folynak kutatások arra vonatkozóan, hogy a naprendszerünkben vannak-e további bolygók.

A Nibiru bolygó legendája

A Nibiru bolygó legendáját Zecharia Sitchin (1920-2010) orosz származású, az Egyesült Államokban élt újságíró és őstörténet kutató írta meg a világ számos nyelvére lefordított A 12. bolygó című könyvében. A könyvben a szerző kifejti, hogy a bolygó 3600 év alatt egy elnyújtott ellipszis alakú pályán kerüli meg a naprendszerünk Napját oly módon, hogy a naprendszerbe belépve a bolygók forgásirányával szemben halad. Sitchin könyveiben többször is kitér a Nibiru bolygóval kapcsolatos fejtegetéseire, melyeknek forrásául a sumer kultúra régészeti leleteire, ékírásos pecséthengerekre, nyelvi és csillagászati utalásokra hivatkozik. Sitchin munkásságát a hivatalos tudomány képviselői és az akadémikusok egybehangzóan áltudományosnak bélyegezték. A Nibiru bolygó legendája élénken foglalkoztatja a világvége teóriák gyártóit, és így a feltételezett bolygó folyamatos találgatások és feltételezések tárgyává vált.

A Nibiru és a sumerok

A Nibiru sumer eredetű szó, Marduk főisten égi otthonát jelöli. Marduk főisten, miután megölte az Anunnakikat (a legenda szerint ők az égből érkezett megszállók voltak), felköltözött égi otthonába, a Nibirura.

Összeesküvés-elméletek

A Nibiru az összeesküvés-elmélet-hívők körében népszerű, feltételezésük szerint 2012-ben kereszteznie kellett volna a Föld pályáját, és össze kellett volna ütköznie vele, bolygónk pusztulását okozva ezzel. Az UFO-hívők szerint a Nibiru törpecsillag, amely körül egy kisebb méretű bolygó kering, amelyen idegen humanoid lények élnek. Más feltételezések szerint a Nibiru egy mesterséges égitest, amin magas fejlettségű és nagy termetű, emberszerű lények élnek, akik az égitest Föld közeli periódusaiban rendszeresen meglátogatják az emberiséget, és jeleket, nyomokat hagynak Földünkön.

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

2 thoughts on “Április 23: VILÁGvége! Hahaha!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..