Egyéb

Vénusz az Ikrekbe lép | 2018. április 24.

2018. április 24-én Vénusz bolygónk bekopogtat az Ikrek ajtaján, és bebocsátást nyer.

18 óra 40 perckor

A Bika házban nagyon jól érezte magát, de itt sem kerül jelentős hátrányba vagy elnyomásba. Vénusz most képes kiterjeszteni az elmúlt időszakban elért stabil helyzetét, illetve megtartani a kivívott változásokat.

venus-ikrek

Fontos! Feltétlenül figyeljünk arra, hogy ne essünk túlzásokba, ne erőlködjünk, ne toljuk jobban azt a szekeret, mint feltétlenül szükséges. Annyit vállaljunk, amennyit el is tudunk cipelni. A következő egy hónap szépségét az adja, hogy elengedhetünk régi dolgokat, a felesleget, kimondhatjuk bátran, hogy nem! Ha valamiből csak az egyszerűbb adatik meg, örüljünk annak! Csak élvezzük a mindennapokat, a lehetőségeket, a szabad mozgásteret.

Figyelem! Aki rászánja magát a párkeresésre, annak érdemes megfontoltabbnak, kifinomultabbnak, vagy akár lassabbnak lennie, – így a siker garantáltan megérkezik.

Elkötelezettként a hűség most mindennél fontosabbá válik. Hűség önmagunkhoz, a kapcsolathoz és az elveinkhez. Ikrek Vénusz idején a gyermekvállalás nagyobb hangsúlyt kaphat.

Fogantatási horoszkóppal megtöbbszörözheted az esélyt a baba megérkezéséhez! Katt ide!

Fontos lesz a racionalitás, a józan döntések meghozatala, kifejezetten kerülendő a kapkodás.

Ki akarod taktikázni,  mikor kell lépni, váltani, cserélni, tanulni, adni vagy épp venni? Egyeztessünk időpontot, tudok segíteni: + 36 70 311 6125 🙂

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

2 thoughts on “Vénusz az Ikrekbe lép | 2018. április 24.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..