Egyéb

CSODAnap: 2018. április 18.

Minden évben van egy olyan nap, ami asztrológiai szempontból kiemelkedik – hasonlóan a tibeti 10milliószoros napok csodás hatásaihoz. Mikor van? Csak nem épp április 18-án? Mit kell tenni a siker beinvitálásáért?

Ha nem is mindig az év legjobb napja az Akshaya Tritiya, ám általában jó eséllyel majdnem a legjobb, legalábbis a VÉDIKUS NAPTÁR szerint.

A Hold és a Nap egymáshoz viszonyítva igen erőteljes pozícióba kerülnek, s ilyenkor gyakorta megesik az is, hogy közben a Vénusz is a lehető legjobb helyzetben van.  Úgy tartják, hogy mivel a Nap és a Hold is teljes erejét birtokolja, szerencsés dolgok történhetnek.

Az  indiaiak szokása, hogy Akshaya Tritiya idején aranyat vesznek, viselik ékszerként vagy akár ajándékozzák is, mert az a későbbiekben gazdagságot és jólétet fog eredményezni.

Ez a nap az Akshaya Tritiya ideje, és ezen a napon – régi, tradicionális szokások alapján – aranyat ajándékoznak az emberek egymásnak Indiában.

Általában igaz, hogy nem csak ezen a napon, hanem az ezt követő néhány napon is érvényesül ez az égi hatás.

Mit érdemes (még) tenni ezeken a napokon?

Javallott új és fontos dolgokba kezdeni, és ezek a dolgok garantáltan maradandóak lesznek és kiválóan alakulnak, sikert hoznak.


Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..