ez + az

Mars a Bakban | 2018. március 17.

A Bakban baktató Mars sok izgalmat hoz, de ez inkább erő, akarat fitogtatása, ami végül felfordulással, agresszióval és összezördülések sokaságával fenyegethet.

Ezen jegyben tartózkodik 2018. május 16-ig, majd átlép a Vízöntőbe, ahonnan vissza fog térni retrográd időszakában ismét a Bakba.

A Mars tüzes, kifelé áradó, mozgékony, erőteljes, akaratfitogtató energiákkal bír. A Bak sokkal inkább befelé tekint, csendben van, lassú, hűvös energiákkal teli.

Hab a tortán, hogy ebben az időszakban a Kosban ver tanyát a Vénusz és a Merkúr, majd kicsit később a Nap is. (Kos és Mars összefüggése)

Vénusz a Kosban – olvass róla itt!

Merkúr a Kosban – olvass róla itt!

Merkúr – Vénusz együttállás – olvass róla itt!

Mit tehetünk, hogy ne járjunk pórul?

Válasszuk az Arany középutat! Legyünk egyszerre aktívak és passzívak, de ne essünk túlzásokba.  A semmittevés és a túlvállalás is hibás döntés. Alapozzunk a kevesebb néha több elvére.

Ebben az időszakban kevésbé leszünk lelkesek, annál inkább visszafogottak. Ám ebben a tudatos visszafogottságban mégis lesz eltökéltség. Jó eséllyel tudunk összpontosítani aktuális feladatainkra, ám, csak akkor, ha ezek számát mérsékeljük. Ismét visszaköszön a kevesebb néha több elve.

Óvatosan kell bánni a haraggal, kellő önuralommal elkerülhetjük a „bajt”. Azért is érdemes a harag helyett a megoldást és a kompromisszumot keresni, mert
– vezetés során tövig nyomni a gázt nem célszerű
– fogyókúrába kezdeni, de az éhezésre esküdni nem célszerű
– a szexualitás vad és elvetemült formáit most kipróbálni nem célszerű
– elhamarkodott pénzügyi döntéseket hozni nem célszerű
Bármit lehet, de csakis a lassan járj, tovább érsz elvének figyelembe vételével. Nehéz kettősség, fura szélsőségesség jellemzi ezen időszakot.

Aki nagyon tudatosan, lassan, de magabiztosan, tervezetten, kemény munkával halad előre, az lesz a Bak Mars hónapjainak igazi nyertese.

Kitartás 🙂

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .