ez + az

Hol keresendő a „pénz” a Bíborcsillag képletben?

Erről már sokszor meséltem sokaknak, ám most egy picit írok a témáról.


Amikor képleteket elemzek, gyakorta megteszem, hogy a Bíborcsillag képletet és a nyugati képletet összevetem és minden alkalommal azt tapasztalom, hogy fura mód 70-80%-os teljes átfedésben vannak a fellelt információk. Nem véletlenül keverem és kavarom a két dolgot (amiért engem egyébként sok támadás ér, sőt a napokban egy asztrológus hölgy épp ezért nevezett engem hiteltelennek – hát tegye), részben, mert mindkettőt szeretem, részben pedig azért, mert egyikkel igazolom vissza a másikat. Imádom azért is megtenni ezt a különös összevetést, mert itt derül fény arra, hogy mégis csak létezik Egyetemes Tudás, és a tudásunk forrása egy és ugyanaz, bárhol éljünk, legyen a bőrszínünk, vallásunk, nemünk és fajunk bármilyen.

Mindkét asztrológiai rendszerben 12 ház van – nocsak… és teljesen azonos módon forognak, keringenek, lépegetnek, mozognak, kúsznak arrébb…

Igaz, hogy a nyugati rendszerben alapvetően (földközponti nézőpontból) tulajdonképpen a Nap áll központban, a kínai rendszerben viszont a Hold. Ám, ez megint csak nem különbözőség, – szerintem nagyon nem. Ez maximum más fűszerezést ad 🙂


Nézzük, hol keressük a pénzt a Bíborcsillag képletben:

Az alapvető „potenciál” a Vagyon / Pénz házban rejlik, ám fontos irányt mutat a Karrier, az Ingatlan (vagyon, telek, ház, lakás, tulajdon) valamint a Testvérek területe. (ez utóbbit én megint kicsit másképp szemlélem, sokszor ide „csapom” az emberi kapcsolatok egy részét is).

Először is meg kell érteni mindenkinek, hogy a „vagyon” és a „pénz” nagyon eltérő fogalmak. Amíg valaki ezt a két kifejezést abszolút egyként kezeli, addig a pénztárcája is sokszor fog üresen tátogni némi „élelem” után.

Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani. (Teljesen biztos, hogy vannak nálam sokkalta ügyesebb, profibb, szakmailag hozzáértőbb asztrológusok – tudom, hogy így van. Ám a lendületem és a lelkesedésem biztos, hogy egyedülálló 🙂 )

Természetesen balgaságom mutatója lenne meg- és vagy letagadni, hogy a pénzbeni megtestesülések nem fontosak. A pénz is a bőség része, de csak töredék részben. A Bíborcsillag életábrában a pénz megmutatkozik, de csak úgy, ahogy az előbb felsoroltam.

Amennyiben a Bíborcsillag életábrában a Vagyoni területen oda illő, ezt támogató energiák vannak (Wu Qu, Tai Yin, és Tian Fu és Hua Lu), akkor az adott személy un. „mennyei adományokkal” érkezik a földre és nem lesz anyagi gondja élete során.

Természetesen ez is igen sokrétű és alapos elemzést igényel – emellett bizony 10 évre előre akár dekódolható is. (halkan jegyzem meg, nem teszek ilyet, de a rendszer képes ilyen üzenetet feltárni)

Fontos még az Élet, a Vagyon és a Karrier dekádok összefüggéseit vizsgálni. Amennyiben a vizsgált személy mentális oldala labilis, úgy sok minden megkérdőjelezhető, ami egyéb összefüggésekben jónak vagy kiemelkedően jónak mutatkozik.

 

A képen látható képlet (ugyan angol nyelvű, de követhető minimális idegen nyelvi ismerettel) egy tipikus Sha Po Lang formáció. A születési képlet Vagyoni területén elhelyezkedő Wu Qu (gazdagsági döntésekkel összefüggő csillag), valamint a Self Hua Lu segíti az élhető fejlődést és gyarapodást a vizsgált személy számára. A fenti képlettel születő személy gazdag lesz, ám az már az ő személyes értékmérője, hogy mit tart gazdagságnak.

Tudom, kínaiul hangzik 🙂

Fontos: ha nem ilyen típusú képleted van, az nem egyenlő a szegénységgel 🙂

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .