ez + az

2018. március 7. | Vénusz a Kosba lép

A Merkúrt követve (és azzal együtt állva – bővebben itt) a Vénusz is megérkezik a Kos házba, és jó ideig továbbra is együtt haladnak, kéz a kézben, mint egy igazi pár.

Amennyiben az érzéseid, érzelmeid fokozódnak, a szenvedély nő benned, a szexuális energiák pedig tobzódnak… akkor jól reagálsz erre az égi hatásra. Éld meg, ami megadatik. Ha egy idegen vonz, merd azt a másik fél tudtára adni. Az egyéjszakás kaland most gyakori vendég lehet a háznál… Talán nem feltétlenül érzed ezt áldásnak, ám mindaz, amit kapsz, abból tanulhatsz. Ez viszont eleve áldás lehet csak. Hát tanulj, okulj, tapasztalj jól.

Különféle emberi kapcsolataink terén intenzív időszak köszönt be, párkeresőknek érdemes kimozdulni a négy fal biztonságából, kötelező ismerkedni! A kapcsolatban élők szervezzenek sok közös, aktív programot!

Meglepő gyakorisággal érzünk rá arra, hogy valami nem stimmel, valaki nem mond igazat vagy csak eltitkol valamit (nem feltétlenül hazudik!). Igaz, hogy jók a megérzések, de nem feltétlenül kell ezeket a helyzeteket bolygatni. Biztos, hogy mindenkinek megvannak a maga titkai. És mindenkinek jogában áll ezeket elhallgatni.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .