Egyéb

2018. március 6. | Merkúr a Kosba lép

Mit hozhat nekünk ez a jegyváltás?

2018. március 6. 08:35

Ezt mind: Gyors felfogóképességet, ambíciót, terveket, kimagasló ötleteket, kezdeményezőkészséget, ám, hátránya lehet, hogy hajlamosabbá válhatunk a konfliktusok kirobbantására, hisz meg akarjuk védeni az igazunkat, – bármi áron. És az teljesen mellékes lesz, hogy igazunk van-e vagy sem…

A közlekedésben, sportolás terén vakmerőbbé válhatunk. Próbára tesszük állóképességünket, és olyan szituációkba is belemegyünk, melyek igen veszélyesek lehetnek. Ám, mint tudjuk: aki mer, az nyer. Csak óvatosan 🙂

merkur-kosban

A Halak és a Kos határa a (meg)születés területe a Zodiákus  körben, így egyáltalán nem csoda, ha a következő néhány hétben folyamatosan azt érezzük, elnyomott, gyermeki Énünk ki akar bújni a tojásból, a védőburokból. Ha mozgékonyabbá válunk, az jó! Ha többet beszélünk, az jó! Ha bölcsebb gondolatokat eresztünk szabadon, az jó!

Mód lesz ekkortájt arra, hogy felnőjünk, és néhány fontos dolgot alaposan átértékeljünk. Kapcsolatokat, feladatokat, múltat és jelent. Bármit.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “2018. március 6. | Merkúr a Kosba lép

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..