ez + az

Merkúr – Plútó együttállás a Bakban | 2018. január 21-28.

Ne szólj száj… s nem fáj a fej!

Könnyű mondani, nehéz megvalósítani. Mert a véleményét csak kevesen szeretik magukban tartani – igaz? Pedig néha igazán megéri csendben maradni akkor is, ha a valóság és az igazság ismerete a te kezedben van.

Kép: Regiomontanus program

A Bakban haladó Merkúr 2018. január 21-28. között együttállást képez a Plútóval és nem könnyíti meg a jó és eredményes kommunikációt. A Merkúr – Plútó tranzitok bizony elég gyakran személyiségváltozást is előidézhetnek – rövid időre -, akár rögeszméssé, megszállottá tehetnek, és a manipulációra is hajlamosabbak lehetünk.

Mivel hamarosan országgyűlési választások lesznek hazánkban, így az(ok) a párt(ok), mely(ek) ebben a néhány napban jó propagandát folytat(nak), garantáltan szerezhet(nek) új híveket. Ez persze igaz az egyszerű, hétköznapi dolgokra és eseményekre is.

Figyeljünk arra, hogy mivel úton-útfélen emberekbe botlunk, a nagy többségük majd meg akar győzni valamiről minket – de ez kétoldalú, mi is ezt tesszük másokkal. Talán észre sem vesszük… Igyekezzünk ellen állni a ránk kényszerített véleményekre és akaratra.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

2 thoughts on “Merkúr – Plútó együttállás a Bakban | 2018. január 21-28.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .