Egyéb

2018.01.20. hajnalban: a Nap megérkezik a Vízöntőbe

A BAK és a VÍZÖNTŐ határán ingadozó Nap tovább lép… bekopogtat a Vízöntő ajtaján és gyors bebocsátást nyer oda január 20-án, kora hajnalban, amikor még a sötétség uralkodik a világosság helyett.

Fizikailag ez általában egy nagyon hideg, rideg váltónap szokott lenni, és úgy látom, az idén sem lesz másképp. Az időjárás előrejelzés szerint erőteljes mínuszokat élünk meg. Próbáljuk túlélni a telet, ami persze sokak idegeit megviseli, – főleg a hideg, rideg, sötét időszakok, a kevés fény, ami a szellemiség kiteljesedésére is rányomhatja a bélyegét. Sok hét van még hátra a Tavaszpontig.

vizonto

Legyünk optimisták, már kevesebb van előre, mint hátra 🙂

A Vízöntő időszaka a levegő könnyedségét, így a szárnyalás szabadságát is magával hozza. Csupa idea, eszme, cél, változó jövőkép, izgalmas perspektívák bukkannak fel a semmiből. Biztosan a semmiből? Dehogy… sőt! Egyre tisztábban fogunk látni, így az előrelépés és gyorsabb lehet, ahogy közelítünk a napok múlásával a tavaszhoz…

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..