ez + az

Nap | Plútó | Vénusz | együttállás

2018. január 9-én fura kettősség szakíthat szét… vagy rakhat össze…

A Nap és a Vénusz már december óta kerülgetik egymást, s ennek az együttállásnak a csúcspontja lehet a Plútóval történő találkozásuk.

Ekkor más sem kerülhet előtérbe, mint a „kevesebb több” elve.

A megelőző és következő pár napban alaposan próbára teszik az égiek különféle emberi kapcsolatainkat.

venusz-pluto-nap

Barátságok, párkapcsolatok, kollegális viszonyok, szomszédság, – lehet bármilyen jellegű. Régi dolgok kerülnek ismét terítékre, ezek sorra rávetülnek a jelen pillanatra, és megmutatják a realitást. Fáj, nem fáj, véget vessünk neki? És a válaszok csak úgy jönnek…
Mivel a Vénusz közvetlenül érintett, így nem csoda, ha a nőkből akár egy démoni, rejtett oldal bújik elő, felsejlenek ismét a szőnyeg alá sepert problémák. A férfiak pedig azt tapasztalhatják, hogy minden nőben felfedeznek valami izgalmas dolgot, amit eddig sosem. Fontos, hogy kerüljük tudatosan a konfrontációt, ezekben a napokban erre adódik alkalom bőven.

Január 9-nek van egy csodás hatása, amit a fentiek mellett vagy épp ellentétben feltétlenül érdemes kihasználni: a jövő tervezésére, jövendőmondásra, asztrológiai képlet elemzésére remek időpont.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

3 thoughts on “Nap | Plútó | Vénusz | együttállás

  1. Szerintem a Plútó provokálja az eseményeket, és mindig a személyjelölő bolygók által közvetített energiák győznek. Másik téma az, hogy a stelliumban (csop. bolygó. e.állás)-n melyik bolygó van erőben, vagyis pozícióban, a nem pozicionáló bolygók által közvetített energiákat elnyeli az Univerzum nyomtalanul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .