Egyéb

5 fontos asztrológiai tényező – Horoszkóp 2018

Sokak számára az asztrológia szimpla jövendőmondás – vagy bejön, vagy nem alapon. A születési képlet remek jellemrajzot ad az egyénről, és kiváló önismeretre lehet szert tenni általa, az aktuális bolygómozgások által megüzent információkat sokféleképpen lehet értelmezni, alkalmazni. Mi az az 5 fontos tényező, amire feltétlenül oda kell figyelni 2018-ban?

Asztrológusként, Life coach-ként, tanácsadóként vallom, hogy 2018 a szárba szökkenés ideje, a lassú, de hathatós cselekedetek pillanata. Egy olyan esztendő, amikor az egyetlen okos, megfontolt és bölcs döntés az, ha a 2017-ben elvetett magokat locsolgatjuk, és a kiskertünket ápolgatjuk. Te bevállalod a változást?

A bolygók, – így pedig mozgásuk, együttállásaik vagy épp összefeszüléseik – segítségével könnyen lehet elősegíteni vagy akár fokozni a lelki fejlődést, a karrierrel összefüggő előrelépési lehetőségeket. Segítenek összehangolni a terveinket, céljainkat, utat mutatnak a nagyobb kihívások irányába, jelzik az akadályokat, és segíthetnek rálelni és megérteni egy-egy konkrét esemény értelmét.

Minden új esztendő egyenlő az új távlatokkal. Ha ismered a 2018-as esztendő legfontosabb asztrológiai eseményeit, akkor ezek támogatásával sokkal tudatosabban kezdheted tervezni a feladataidat, vagy akár meglévő gondjaid megoldását, illetve nézhetsz új tennivalók után. Most sem felejtem megemlíteni, hogy utolsóként, de nem utolsó sorban az önismereti rész az, amiben az asztrológia mindig a segítségünkre lesz.

2018 a VÉNUSZ éve  – részletek itt!

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..