ez + az

Mars a Skorpióban | Szétesésből az összerendeződésbe

A Mars bolygó új utat akar felfedezni, a Mérleg ösvényéről a Skorpió autópályájára hajt.

2017. december 9. 10:00

A Mars uralmi pozícióba kerül a Skorpió jegyében, s az, amiről úgy véltük, elvesztettük a közelmúltban, hirtelen visszatalál hozzánk: erő, elszántság, ambíció… ám van itt bőven egyéb tennivaló!bolygok

A belső világot szimbolizáló Skorpió, s az ide érkező Mars teljes nyitottságot követel tőled. Nem hagy nyugodni, nem hagy békét, tettekre sarkall, de nem ám akármilyenekre. Gyakorta csak „gondolgatsz” az elengedésre: Milyen jó lenne megszabadulni a fájdalomtól, szegénységtől, pénztelenségtől, a semmittevés utáni vágytól, a rossz partnerkapcsolattól… Pedig ez nem is olyan nehéz!

Az átalakulás bárki számára megadatik, ugyanakkor, ha ezt egy Skorpióban járó Mars ideje alatt teszed meg, talán könnyebb dolgod lesz.

Az, aki bátor és maximálisan törekszik a régi dolgok elengedésére, most tegye meg, ne várjon tovább. Jó dolog az időhúzás. Jó haszontalan dolog. Nyugodtan bele lehet esni annak a csapdájába, hogy még egy kicsit foglalkozol az elavult dolgaiddal. Még egy kicsit hiszel az évek óta nem működő házasságodban, az évek óta „épp még nem ment csődbe” vállalkozásodban. Ez csupán két példa, transzformáld át a saját életedre.

A „foglalkozás” két irányú lehet:

  • foglalkozol vele régi módon, azaz struccot játszol (tudod, bedugja a fejét a homokba, és nem vesz tudomást arról, hogy a világ közben elhalad mellette)
  • foglalkozol vele újszerű módon, és elkezdesz együttműködni a vágyaiddal, aztán meg is valósítod azokat. Ezt hívják merészségnek, ennek eredménye a változás.

Szóval? Mit választasz?

Aki megfutamodik, és inkább az elavult, semmilyen eredményt nem hozó dolgokba és emberi kapcsolatokba kapaszkodik, annak a következő hetek kifejezetten nehezek és leterhelők lesznek. Jó lenne, ha mindenki merné magát hagyni kicsit sodortatni az árral, mert épp mostanság juthatsz el oda, hogy a legjobb kikötőket fedezd fel erőlködés és iránytű nélkül. Örülj a lehetőségnek, hogy búcsút mondhass a múltnak.

Persze, bátor az is, aki elfojtja a változás utáni vágyat, viszont később ne siránkozzon, miszerint „már megint nem történt semmi” – magától nem is fog. A történést Te csinálod.

Sok sikert!

Nóra

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .