Egyéb

Merkúr a Skorpióba lép | 2017.10.17

Október 17-én délelőtt a Merkúr bekopogtat és belépést nyer a Skorpió házba.

2017. október 17. 09:59

Kinyílik egy kapu azt segítve, hogy szóban és tettben egyaránt megtaláljuk a jó pillanatokat a kommunikációhoz, döntésekhez, szerződésekhez, előadásokhoz, vizsgákhoz. El kell indulni valamerre: le vagy fel, de indulni kell. Emellett együttáll Jupiterrel, tehát az a legfontosabb feladat, hogy oldjuk meg az aktuális feladatainkat, osszuk meg félelmeinket, hátha kapunk valakitől egy remek megoldó kulcsot a gond gyors felszámolásához.

merkur-skorpio

Akik az elmúlt hónapokban még nem unták meg a sok tehetetlen hánykolódást, most biztos megunják… Változtatni kell az ideológián, a gondolkodáson, nem kell megijedni a változásoktól, – azokból akad bőven. Ne féljünk a gyors tettektől, mert épp ez a magasabb fokozat hozhatja ki belőlünk a kreatívabb, eredményesebb Ént.

Ha azt érzed, hogy lassítanod kell az érthető, mert maga a hatás lassító jelleggel bír… de Te ne lassíts, hanem menj szembe kivételesen az égi hatásokkal.  Növeld a koncentrációt, ne törekedj minden áron biztonsági játékra, mert épp ezt akarják a külső erők elérni, de ha beadod ennek a derekad, akkor megint nem jutsz el a célig.

Egészség terén a belek, altesti szervek (nemi szervek is) legyenek védve, óvva, érdemes méregteleníteni. Ez utóbbit lehetőleg Fogyóhold ideje alatt tedd meg.

Jó időszakot kívánok!

Nóra

Személyes vagy online konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..