Egyéb

Vénusz a Mérlegbe lép | 2017. október 14.

Október 14-én a Vénusz bolygó visszatér a saját jegyébe, a Mérlegbe. Fantasztikus és felemelő lehetőség ez! Most megmutathatod, miként tudsz elvarázsolni másokat!

Jupiter 10-én váltott jegyet, s hagyta el ezt a házat, de nem ér minket semmilyen sérelem.
A Mérlegbe lépő Vénusz nagyon kellemes és végre élhető hatásokat hoz azoknak, akik párkapcsolata (ha van | ha csak vágytak erre) nyűgös, problémás volt. painting-63186_640

A Mérleg Vénusz időszaka mindig jó periódust ígér, s ha most nincs pozitív fordulat, akkor már nem tudom mikor lesz… vagy lehet. A problémás emberi kötelékek képesek végre és végérvényesen feloldódni, így pedig mindkét fél tovább tud lépni, és ez igenis örömtelibb annál, minthogy egy legyengítő kötelékben sínylődjön bárki. Ám ennek létezik fordítottja is: hirtelen fordulattal és kellő konszenzussal a helyére billen ismét minden.

Akinek viszont régóta nincs senkije, s csak kereste és kutatta, de eddig nagyon nem találta, az ettől a pillanattól fogva nagyobb intenzitással, emelkedett százalékaránnyal, megnövekedő hatékonysággal fog ismerkedni és az igazira rálelni. Az is garantált, hogy a beérkező másik fél személye “tisztább” lesz, – mindenféle szempontból. Nos, sok sikert!

Apróság: értelemszerűen, mivel a mindennapjaink általában nyugodtabbá, kissé harmonikusabbá válnak, ezért Vénusz és a Skorpióban járó Jupiter sok egyéb életterületet érintve fog kellemes hatást kifejteni ránk.


Segítő és iránymutató lehet a 2018-as évre az általam szervezett novemberi szeminárium. Részletek itt:

➡2017. november 18. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium 5 előadással | Te jössz? 📢

➡2017. november 19. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium Tréning | Te jössz? 📢

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

 

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

2 thoughts on “Vénusz a Mérlegbe lép | 2017. október 14.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..