Egyéb

2017. október 10: Jupiter a Skorpió jegyébe lép

Jupitert, mint a SZERENCSE bolygóját tartjuk számon, s 2016. szeptember 9-től a Mérleg jegyében próbált minket tanítani, kihúzni a bajból, jobb életet, így jobb lehetőségeket kínálva. Hitet adott ahhoz, hogy van miért kitartani, emberi kapcsolataink gördülékenyebb időszakot élhetnek meg, bár, ami nem működik, annak elég kegyetlenül szabott határt, és hívta fel a figyelmet arra, hogy időpazarlás minden feleslegesen eltöltött perc fejlődést nem nyújtó munkahelyen, szerelmet nem adó párkapcsolatban, energiarabló szülő-gyermek viszonyban.

A Mérlegben Járó Jupiter hatásairól olvass itt többet!

Aki időt és energiát szánt önmagára, életére, nyűgjeinek felszámolására, az harmonikusabb, csendesebb és örömtelibb életet élt a Mérleg Jupiter idején.

Jupiter égi útján nem áll meg, október 10-től a Skorpió jegyében folytatja.

2017. október 10. 15:21

Írd fel Ezoterikus Kalendáriumodba, és tudd, hogy JÓ NAP, és JÓ IDŐSZAK következik!

Jupiter ezen időszaka 2018. november elejéig tart, s mivel bő egy évet átfogóan ural, érdemes megfontolni, milyen taktikát alkalmazz, hogy a legtöbb pozitív eredményt érhesd el.

Minden bolygó esetében elmondható, hogy vannak olyan állatövi jegyek, melyekben jól érzik magukat, s akad, ami nagyon nem komfortos számukra. A kölcsönhatás lehet ideális vagy ellentétes. Végeredményképpen mindenből ki lehet hozni a jót…

Jupiter a Skorpió jegyében “átlagosan jól” érzi magát, nevezzük olyannak ezt az időszakot, mint egy kalandozást, amit szükséges megélnie, ha el akar jutni a céljához. Átutazóban lesz, de élvezni fogja, – és remélem, mi is 🙂

Jó hír, hogy a Skorpió jegye jó kedvvel, optimizmussal van feltöltve, s a hozzá rendelhető életterületek Jupiter jelenlétével meglepően szerencsés fordulatokat kínálnak. Ám, van egy árnyoldal is, mert a jegyváltás alapvetően felerősítheti a vitákat, konfrontációt, felesleges számonkérést, manipulációt, értelmetlen titkolódzást generálhat.

Mindannyiunk legfőbb célja az lehet – és az kell legyen! -, hogy maradjunk derűlátók, őrizzük meg életvidámságunkat, és azt keressük, mi a jó. A Skorpió Jupiter átalakulásra ösztönöz, hathatós támogatásával a legmélyebb gödörből is ki lehet mászni. Mert igenis minden alagút végén létezik fény, csak menni és menni kell, aztán úgyis megtalálod.

A már említett titkolódzás viszont nem mehet a végtelenségig, aki kellően merész ahhoz, hogy a felszínt kapirgálja, az meg fogja találni függőben lévő kérdéseire a válaszokat. Ehhez nagy segítség lehet az elmúlt években megszerzett tudás, tapasztalat és a felszínre törő rejtett képességek.ha ezeket összefogjuk, jól meggyúrjuk, és nem elpazaroljuk, akkor eszünkbe sem fog jutni, hogy mások befolyásolása által érjünk el a célba.

A különféle gyógyító tevékenységek eredményei látványosabbak lesznek ebben az időszakban, sőt, meglehet, hogy izgalmas felfedezésekkel rukkolnak elő okos tudósok, vagy engedélyt kapnak régóta fejlesztett gyógyszerek.

Akinek a születési radixában domináns helyzetben van a Jupiter, azzal megeshet, hogy elkényelmesedik, – pedig ez igenis tiltott, az aktivitás az, amire szükség lesz a jó eredményekhez.

Javallott ellenállni mindenféle heves kísértésnek, különösen a mézesmadzagszerű pénzügyi ígéreteknek, a nulla munkával megszerezhető vagyonnak. Ugyanez igaz a hatalom iránti vágyra, és a túlzott manipulációra. Rendszeresen megkísérhetnek bennünket a szép  ígéretek, a csalogató – de keveset nyújtó – termékek, csodabogyók, instant megoldást kínáló rendszerek. Tilos elhinni azt, hogy a belső munkát bárki elvégzi helyettünk.

Sok pozitív élményt kívánok, bátor lezárásokkal, elengedéssel, újjáépítéssel, jó eredményekkel!

Nóra


Segítő és iránymutató lehet a 2018-as évre az általam szervezett novemberi szeminárium. Részletek itt:

➡2017. november 18. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium 5 előadással | Te jössz? 📢

➡2017. november 19. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium Tréning | Te jössz? 📢

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

 

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..