Egyéb

2017. október 5. | Telihold a Kosban

Sok helyütt azt olvastam és olvasom évek hosszú sora óta, hogy fantasztikus és felemelő (lesz) a Kos Telihold. Hogy lehetne felemelő, ha a tűz és a víz elkezd harcolni egymással?

Nos, szerintem pont nem felemelő, sem nem csodás, – de én egyébként is szeretek szembemenni az “átlagos” elképzelésekkel és vélelmekkel.

Hold > Víz

Kos > Tűz

Inkább mindent megmozgató, ledöntő, alkalmanként – egyesek életében – akár romboló jellegű energiák érkeznek október 5-én (meg előtte és utána egy-egy nappal). Tudod, mit? A rombolás nagyon jó dolog lehet, mert abból szökkenhet szárba valami új…

Tetőzés: 20:41

Meglehetősen extrém, erőteljes hatás jelentkezik, és ebben – úgy vélem – az is benne foglaltatik, hogy a Kos jegye az első a Zodiákus sorban. Aztán azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy a Mars és a Vénusz egzakt együttállása is ekkor esik meg.

Ez a Telihold  megtöbbszörözi a tettvágyat, cselekvőképességet, ugyanakkor olyan irányba is eltolhat, ami a “nem feltétlenül jó vagy tisztességes” kategóriába sorolható. Amit eddig nem mertél megtenni, hát legalább most tedd meg! Kapsz hozzá hátszelet is. Bármilyen furán hangozzék: rombolj bátran, de okosan! Mondd ki, hogy “kösz, nem” vagy “kösz, elég volt!” Mert ez is cselekvés, s az is lehet, hogy a létező legjobb!

Ha kizárólag a érzelmeinkre hallgatunk, nagy valószínűséggel galibába keveredünk, hisz az akarnokságról és önfejűségéről híres Kos, valamint a robbanékony Uránusz energiái is egyesülnek bennünk.

Nehéz lesz békés egyensúlyt teremteni a viharos érzelmek közepette, de a józan ész és a tudatos visszafogottság mindig segítségedre siethet. Most kell azzal végképp szembesülni, hogy mindenért TE vagy a felelős. Azért is, hogy valami megtörténik, s azért, hogy valami nem. Kimondani vagy sem? Eldönteni vagy sem? Lépni vagy egy helyben toporogni?

Lassan, de biztosan. Hadd gördüljön végig az az izzadságcsepp a homlokunkon…

Nyomasztó pillanatok, de felemelő eredmény. Aki  okosan vállalja fel őszinte véleményét, és nem rohan, hanem csak könnyedén kocog, az eléri a célt.

Sok pozitív élményt kívánok, bátor lezárásokkal, elengedéssel, meditációval!

Nóra


Segítő és iránymutató lehet a 2018-as évre az általam szervezett novemberi szeminárium. Részletek itt:

➡2017. november 18. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium 5 előadással | Te jössz? 📢

➡2017. november 19. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium Tréning | Te jössz? 📢

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

 

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..