ez + az

Merkúr a Mérlegbe lép | 2017. szeptember 30.

Az elmúlt hetek és hónapok igen vegyes hatásokkal bírtak, voltunk fent és lent, középen, rohanásban és toporgásban, tuti biztos döntésekkel, és végeláthatatlan bizonytalankodásokkal is megküzdöttünk.

A Zodiákus jelentős részén nagyon vegyesek voltak és még lesznek a különféle égi hatások, összerendez, szétzilál, és úja  megteszi. Meg újra…

A nehézségre jön napsütés, az örömre jön bánat. A körforgás örök és megállíthatatlan. A Merkúr jelenlegi jegyváltása is ilyen jellegű hatásokat hoz. Abban segít, hogy kiegyensúlyozódjunk testben, szellemben és lélekben egyaránt.  Kulturáltabbak és megértőbbek leszünk , – ami bizony jól fog jönni!merkur-merleg

Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy nem lehetünk őszinték és egyenesek. Találjuk meg az Arany középutat. Mivel a Merkúr most megközelíti a Napot, muszáj jó szándékkal tekintenünk mindenre és mindenkire. Ne a rosszat lássuk mások cselekedeteiben.
Ha szereztünk sebeket az elmúlt hónapokban, azokat most begyógyíthatjuk. Keressünk örömforrásokat, érezzük jól magunkat. Keressük meg a saját önazonosságunkat: ki vagyok én? Jó helyen vagyok? Ha nem, hová szeretnék eljutni és miért pont oda? Mit vagyok hajlandó ezért megtenni?

Aki teheti, utazzon!

Sok sikert!

Nóra

Segítő és iránymutató lehet a 2018-as évre az általam szervezett novemberi szeminárium. Részletek itt:

➡2017. november 18. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium 5 előadással | Te jössz? 📢

➡2017. november 19. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium Tréning | Te jössz? 📢

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .