ez + az

Mars | Vénusz | együttállás | 2017. szeptember és október

Mars és Vénusz szeptember 27. és október 13. között kéz a kézben haladnak a Szűz jegyében.

Ez az állás pozitív, így, ami általában feszültséget okoz köztük, az most összeboronálja őket. Együttállásban maximálisan kiegészítik egymás: NŐ és FÉRFI
Amennyiben kapcsolatban élsz, úgy a bonyodalmak rendezhetők, mindkét fél megelégedésére. Közben ne feledd, a bonyodalom rendezése akár egy kulturált szakítás is lehet, sárdobálás helyett. Ez is egy remek rendeződés, ha ugyanazt a dolgot képes vagy más perspektívából szemlélni.

Harmonikus együttműködés, a szó nagyon pozitív értelmében.  Ezzel pedig még inkább ráérezhetünk a:

  • párkapcsolati gondjainkra és azok megoldására
  • párkapcsolatunk elmélyítésére, még örömtelibbé tételér
  • a párkapcsolat hiányának egyértelmű okára
  • kifejezetten ajánlott a randevú, találka, flört

Ideje még nyitottabbá válni, a meglévő partnert maximálisan beengedni a gondolatainkba, érzéseink mély és titkos világába, mert csakis így lehet valódi, őszinte, teljes társ. Partner. Kedves.

Párkeresőként egyszerűen fogadd el, hogy a belülről érkező információk nagyon is hitelesek. A “miért nem találok párt” kérdésre nem kívül, hanem belül találsz választ. …igaz, most óriási eséllyel jön kívülről impulzus 🙂

Minden szinglinek – akár keres, akár nem – kifejezetten ajánlott a randizás, flörtölés, mert hát ez egy tökéletes időszak a nagy szerelmek szárba szökkenéséhez.

Sok sikert!

Nóra

Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .