ez + az

2017. november 18-19. | Itt a részletes menetrend!

Immár a IV. Szemináriumra kerül sor novemberben, s a témák jelentős része az újesztendőre, az aktuális feladatokra és az önfejlesztés lehetőségeire épül.

Döntsd el:
Álmodozgatsz, vagy cselekszel végre?

Még sosem jártál Ezoterikus Kalendárium Szemináriumon? Vagy igen, és érdekel, hogyan fog a novemberi rendezvény zajlani? Nézzük a részleteket:

Alapvetően mindkét nap hasonlóan zajlik, az első nap 5 előadás + meditáció, a második napon interaktív feladatok és sok-sok titok 🙂

November 18-án aztán 19-én reggel izgalommal ébredsz, felpattansz az ágyból, megiszod a reggeli itókádat, étkezel, útnak indulsz, s megérkezel: II. Lövőház u. 30. Bejössz a kapun, ha autóval érkezel, az utcán tudsz parkolni. Hétvégén ez ingyenes a környéken.

Bejössz az épületbe (lehetetlen eltévedni!), segítjük az eligazodást, köszöntjük egymást, regisztrálsz, megkapod a kalendáriumot (ha két napra jössz, minden mást is), majd helyet foglalsz. Nem kell sokat sorban állni, pikk-pakk, bent vagy! Örömmel veszed tudomásul, hogy egy gyönyörű környezetben töltjük el a napot, saját kerttel, ahová napközben ki is megyünk friss levegőt szívni.

A kabátodat ruhatárban tudod elhelyezni. Szóval, helyet foglalsz és kérlek, ismerkedj meg a körülötted lévőkkel. Névcsere, rövid bemutatkozás.virag

Míg vársz az első előadás kezdetére, érdeklődsz, kérdezel, megszólítasz másokat, gyűjts infókat, ki és miért jött ide.  Mosolyogj, s vissza fogunk mosolyogni rád! Rácsodálkozol, milyen jó helyen vagy, tök jó emberek között, s reméled, klassz dolgokat hallasz és tanulsz meg ezen a napon.

Kifejezetten kérlek arra, hogy szólíts meg engem is, kérhetsz dedikálást vagy tanácsot, vagy csak azt, hogy lapogassuk meg egymás hátát. Nagyon szeretem, ha valakivel átölelhetjük egymást, akár csak 3 másodperc erejéig. Ez reggeli indítónak remek energiacsere.

1. nap teljes programja itt!

Ha én szólítalak meg vagy valamelyik előadó kollégám, légy nyitott ránk. Hidd el, mi jobban fogunk izgulni, mint Te 🙂

Légy érdeklődő és befogadó! Kérdezz, figyelj, itt aztán nincs olyan, hogy „biztos butaság ilyet kérdezni…” – nem, nálam tuti nem!

Elkezdődik az első előadás! Figyelsz, jegyzetelsz, nevetsz, jól szórakozol, feltöltődsz új ötletekkel, lelkesedéssel, hittel, – és, mivel én sokakat ismerni fogok, ne izgulj, ha megkérdezek tőled valamit a nagyközönség előtt. Azt a kérdést biztosan neked kell feltennem, ott!

Képes vagy a maximális fókuszálásra. Teljesen más szinten van a figyelmed, mint amikor a TV-t nézed, vagy egyéb elfoglaltságod van. Ha azt érzed, kicsit rád van kényszerítve a koncentrálás, az nem véletlen. Hát miért jössz ide, ha nem azért, hogy bölcsebb és okosabb légy?

2. nap teljes programja itt!

Egész nap abban reménykedem, hogy arra gondolsz: „Hú, jó, hogy eljöttem!” Ha nem jössz, akkor ez a nap is csak egy ugyanolyan szombat és vasárnap lesz, mint a többi. Ha nem most, hát mikor akarsz kilépni a komfortzónádból? Mi a csuda fog előremozdítani, ha nem egy 5 előadásos szeminárium és egy felkészítő tréning 2018-ra?

Szünetben kiszaladsz a Lövőház utcába, ahol mindenféle étterem, bár, kávézó vár rád. Vagy… kiszaladsz a kertbe friss levegőt szívni. Ha egyedül jöttél reggel, NE menj egyedül ebédelni! Ha más nem, hívj engem 😉 Persze, itt a reggel készített szendvicset is bátran elfogyaszthatod.

Folytatjuk ebéd után az előadásokat! A szünetekben beszélsz az előadókkal. Mi mindannyian tök jó fejek leszünk, minden kérdésre válaszolunk.

Akár időpontot is egyeztethetsz a helyszínen személyes konzultációra, illetve megismered a mi nagy tervünket 2018-ra… ez még titok!

  Ne felejtsd el levásárolni a reggel átadott extra bónt!

Jegyvásárlás itt, ajándékokkal és extra bónnal!

Megnézed a délutáni záróelőadást, aztán meditálunk. Ha van kedved, még maradj egy kicsit beszélgetni velem, vagy azokkal, akikkel megismerkedtél. Mi nem sietünk sehová.

Kérlek, feltétlenül csinálj pár fotót, tedd fel a Facebookra és jelölj be engem (Nóra) és a Szemináriumot is 🙂 Hashtag is jöhet: „#EzoterikusKalendáriumSzeminárium

A végén eltűnődve, szellemileg picit elfáradva hazaindulsz, és nagyot sóhajtva azt mondod: igen, megérte eljönni 🙂

Hibás opció: maradj otthon, és tölts el még egy ugyanolyan napot mint a többi szombat és vasárnap

Amennyiben jössz, tudd, hogy  ez a két nap sok mindent meg fog változtatni benned, a gondolkodásodban, az élethez való hozzáállásodban.

Egy jegy itt vár Rád, katt gyorsan és foglald le a
Reggeli.hu webáruházban
!

Döntsd el:
Álmodozgatsz, vagy cselekszel végre?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .