Egyéb

Merkúr direktbe vált | 2017. szeptember 5.

Szeptember 5-én, kedden, a Merkúr bolygó direktbe vált, előreindul – azaz megszűnik a retrográd állás. Augusztus 14-től érezhettük magunkat picit lassabbnak, a fogaskerekek pedig többet akadoztak a kelleténél.merkur

Ezen – egyébként nem túl hosszú időszak alatt – bizony megtapasztalhattuk az akadályok sűrűbb feltűnését, a gondolatok összekuszálódását, a   kommunikációban, közlekedésben és ügyintézés terén felbukkanó váratlan, sokszor nehezen követhető helyzeteket. Aki figyelt és készült erre a körülményre, az tudott türelmesebb lenni másokkal és önmagával szemben is. A következő hetek dinamikusabbak, mosollyal telibbek, örömmel gyakrabban átitatottabbak lesznek.

2017-ben a Merkúr négyszer is hátrálásban (lesz / van / volt) és ebből három alkalommal földies jegyben teszi ezt, tehát igen hangsúlyos az anyagi világ át-, le-, vagy éppen felértékelése.

Mit jelent a retrográd? “Hátráló mozgás”, melyet az asztrológia nyelvén minden bolygó esetében retrográd kifejezéssel illetünk, azonban csillagászatilag nem valós jelenség (!), csak mi látjuk ellentétes irányúnak a Földről. Ebből  egyértelműen levonható az a következtetés, hogy a retrográd mozgás általa okozott hatást is a valóságnak nem megfelelően látjuk, azaz hátrátatónak, negatívnak.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, mondd el a véleményed egy-két mondatban! Köszönöm!


A Merkúr retrográd időszakai 2017-ben:

2016. december 19. valamint 2017. január 8.  között –   Merkúr retrográd a Bakban
2017. április 9. valamint május 5. között   –   Merkúr retrográd a Bikában és a Kosban
2017. augusztus 12. valamint szeptember 5. között     –   Merkúr retrográd a Szűzben
2017. december 2-23.  között   –   Merkúr retrográd a Nyilasban

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.