Egyéb

Merkúr a Szűzben | 2017. szeptember 10.

Szeptember 10-én, kora reggel a Merkúr a Szűz jegyébe érkezik – 2017-ben már másodszor. Itt nagyon jól érzi magát, hisz ez az egyik saját jegye, sok jóra számíthatunk, ha figyelünk a lehetőségekre. Amíg a Rák és az Oroszlán jegyekben múlatta az időt, addig a FELnövés és FELnőttség kérdéskörét feszegette, és sokszor válaszra is talált. A Szűzben szinte minden normálisan tud működni, a hiányzó puzzle darabkák a helyükre kerülnek.

Eljött az idő, hogy kikapcsolódj, mind cselekedetben, mind pedig gondolkodásban, és ne terheld túl az agyadat. Aki mostanság túlkombinál, az a saját csapdájába futhat. Amit látsz, az van. A fekete fekete, a fehér meg fehér.chalk-drawing-381126_640


Szeptember 10-23. között a Szűzben járnak: Nap, Merkúr, Mars – járasd
csúcsra az életedet! Segítsek? Akkor keress meg: +36 70 311 6125


Legyen ez a kikapcsolódás, akár szó szerinti pihenés, relaxálás, akár pedig olyan dolgok és tevékenységek végzése, amiben örömödet leled és más, mint amit eddig megszoktál. Hidd el, jót fog neked tenni, ha kilépsz a komfort zónádból! Ha sikerül kipihenni magadat, újult erővel tudsz nekivágni az elkövetkezendő időszaknak.

Feladat: légy tisztában önmagaddal, képességeiddel és legyen saját véleményed. Ha ez megvan, akkor nem fogod másokban keresni a hibát.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: +36 70 311 6125

Segítő és iránymutató lehet a 2018-as évre az általam szervezett novemberi szeminárium. Részletek itt:

➡2017. november 18. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium 5 előadással | Te jössz? 📢

➡2017. november 19. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium Tréning | Te jössz? 📢

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.