Egyéb

Oroszlán Újhold | 2017. augusztus 21.

Az Oroszlán havának második Újholdja – az Oroszlán jegyében. Még éppen hogy,  hisz az Újhold tetőzése:

2017. augusztus 21. 20:31:18

Nem sokkal később 22:26:00-kor már át is lép a Szűzbe.

Hab a tortán: Napfogyatkozás, mely a késő délutáni és esti órákban teljes lesz – ez Észak-Amerikában lesz látható, illetve Nyugat-Európa néhány részén részlegesen megfigyelhető.

Kilencvenkilenc éve nem látott teljes napfogyatkozás – a nyugati parttól a keleti partig tartó -, egy az egész országot átszelő sávban látható lesz, ahogy a Hold teljesen kitakarja a Napot – olvasható a NASA honlapján.

ujhold-oroszlan

Az Újhold az Uránusz szextiljében létrejövő csoda, mely akár mágikusnak is nevezhető. A lezárás, ugyanakkor egyben az újrakezdés pillanata is. Ami teher, azt el kell engedni. Ami jó – és csak akkor, ha jó! – azt meg kell tartani.

Összességében kellemes energiák érkeznek – pedig a tűz és a víz találkozik egymással. A felébredés ideje. A felébredés viszont most fájdalmas lehet, de hagyjátok megtörténni. Fájjon csak! Pont ez kell a dolgok jobbá formálásához. A lelked, tested és szellemed ismételt összecsiszolódásához. Ha nem mész le a gödör mélyére, sosem tudod meg, micsoda különbség van fent és lent között. Alkalmas ez a nap arra is, hogy eltérjünk a megszokásoktól, kipróbáljunk ismeretlen dolgokat, s rálépjünk a szűk ösvényekre, melyektől eddig féltünk.

TÉRTISZTÍTÁS és KÍVÁNSÁG LISTA ÍRÁSA KÖTELEZŐ! 🙂

Jelölj ki új utat magadnak, legyen küldetésed, amiért érdemes időt és áldozatot hozni.

Holdrituálék listája itt!

Most menj asztrológushoz, terapeutához, mert a tanácsadás sokszorosan hatásos.

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.