ez + az

Szaturnusz direkt mozgásba kapcsol | 2017.08.25

Szaturnusz augusztus 25-én az év második felének talán legkellemetlenebb pillanata érkezik el. Előreindul a Szaturnusz a Nyilas jegyében, – ahol eddig nem a legjobb arcát mutatta nekünk. 2016-ban kísértetiesen hasonló folyamatok zajlottak le a retrográd időszakban, s ez idén sem volt másképp. Hátrálása során ismét (túl) sok terrortámadás történt, csak párat említek:

– Manchesteri terror támadás: május 22. – már fitogtatta az erejét…
– Londoni támadás (London Bridge): június 3.
– Stockholm, teherautós támadás: április 7.
– Hamburg: július 28.
– Barcelona: augusztus 17.
– és remélem, itt vége a sornak…

Szaturnusz a retrográd mozgás hatására nem csak szorít, hanem bizony még egy kicsit csiszatol is. Vagyis csiszatol augusztus 25-ig, aztán picit megkönnyebbülhetünk. Picinykét, mert ennek a sornak nincs vége. Ám, nem ígérhetem, hogy minden fényes és remek lesz, mert Szaturnusz lassan mozog előre a Nyilasban, egészen 2017. decemberéig ott marad, így a kellemetlenségek, nehézségek, többek közt támadások nem fognak egy csapásra megszűnni.saturn-607476_640

Mi a teendő? Lehet ehhez bármit hozzátenni, elvenni, kiegyenlíteni? Hogyan értsük meg a világot, az emberek kifacsarodott gondolkodását, és legfőképpen az ehhez társult és társuló tetteket? Sehogy… nem kell bármi áron megérteni, mert a megértés még nem egyenlő a békességgel. Már azzal sokat tehetünk, ha mi magunk kicsit tudatosabbak leszünk. Szép gondolat az, hogy legyen „Szabadság, Egyenlőség! Testvériség!”, de nem lesz, és ezt jobb elfogadni, mint örökösen harcolni ellene.

Azért persze, lenne mit tenni: próbáljunk meg visszanyúlni a klasszikus értékekig. Család, öröm, egyszerűség, csend, béke. Mindezt a Haverok, buli, F***a helyett tegyük. Persze, akad, aki  teszi, s akad, aki nagyon nem.

Mivel a függőben lévő kérdések gyorsabban kerülnek megválaszolásra, így jobb, ha figyelünk a változásokra.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

Segítő és iránymutató lehet a 2018-as évre az általam szervezett novemberi szeminárium. Részletek itt:

➡2017. november 18. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium 5 előadással | Te jössz? 📢

➡2017. november 19. | IV. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium Tréning | Te jössz? 📢


kép: Pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .