ez + az

Nyakig a kakiban? 4 kérdés, amit azonnal tegyél fel magadnak!

Hangzatos a cím? Nem véletlenül választottam! Számtalan kliensem fordul hozzám azzal, hogy „jajj, mit tegyek Józsival vagy a szomszéddal, hogy jobb legyen az életem?”. Én mást kérdeznék: „Mit változtassak meg a bergözöttségeimen?” esetleg: „Mit változtassak meg önmagamon?”

Az egyszerű mindennapok során rendszeresen adódnak problémás időszakok, amikor már huzamosabb ideje, vagy akár hirtelen adódó helyzetként kopogtat a baj az ajtón. Sokszor csak állsz értetlenül, s keresed az okot, miért történik mindez veled? Mi az oka annak, hogy nem megy minden zökkenőmentesen? Ilyenkor persze hajlamossá válhatsz arra, hogy azonnal magadon kívül, rendszerint másvalakiben keresd a bajt. Előbb azonban önmagaddal kell elszámolnod, magadat kell kérdőre vonni!

1. Mi az elégedetlenséged valódi oka? Hol gyökerezik a baj forrása?

Azonnal számot kell vetned magaddal, s meg kell keresned és be kell azonosítanod azt, hogy mi akadályozza a fejlődésedet, s azt, miként lehetne életed egyszerűbb, gondoktól mentes. Az életed irányítása a Te kezedben van! Ha úgy érzed, ez pont nem igaz, akkor is Te adtál lehetőséget arra, hogy valaki más fogja a gyeplőt, s helyetted hozzon fontos döntéseket. Állj a sarkadra! Persze, könnyen lehet, hogy egy családtag, egy kolléga, egy főnök nehezíti meg az életedet, de erre Te magad adsz lehetőséget! Ha képes vagy felderíteni pontosan, hogy mi áll a problémáid hátterében, akkor képes leszel azokat megoldani.

A további 3 kérdést megtalálod itt!


A cikk írójához személyes konzultációra bejelentkezni a 06 (70) 311 61 25-ös számon lehet. (asztrológia, sorselemzés vagy névelemzés, asztro vagy life coaching)


A cikk írójának weboldala itt!


Boldogságreceptek mindenkinek!

Mosolyogj rá idegenekre! Ajándékozz mindenkinek egy mosolyt, aki csak kapcsolatba kerül veled! Minél többet mosolyogsz másokra, annál többen fognak visszamosolyogni rád! Az élet sokkal kellemesebbé válhat, ha mindenki vidám körülötted! Ne várd, hogy majd másvalaki elkezdi. Legyél te a mosolylavina elindítója! Mit gondolsz?

Legyél képes elhinni, hogy a mai napod csodásan alakul! Ha elhiszed, úgy is lesz! A gondolat teremtõ ereje… ugye ismerõs? Amit gondolunk, érzünk, azt úgy is tesszük, – ezáltal meg is teremtjük. A jó hozzáállás ennek megfelelõen jó élményeket szül! Légy lelkes!

Használd személyes erõdet! Mindenkiben rejlenek különleges erõsségek, egyedi képességek. Én is, te is más tehetséggel és készséggel vagyunk megáldva, épp ezért vagyunk egyediek és különlegesek. A teljesség elérésével, egy feladat teljesítésével lelki és szellemi elégedettség érkezik meg életünkbe.

Alkoss! Az alkotás semmihez nem fogható folyamat. Olyasmit hozz létre, ami valóban érdekel, ami leköt, ami felvillanyoz, ami lelkesít! Ne gondolj világmegváltó dolgokra! Épp elég lesz, ha ma nem a kedvenc sütidet készíted el, hanem kipróbálsz egy új receptet. Látod? Máris alkottál valamit!

Élvezd a léted! Ez a pillanat az élet! Mindegy, hogy mit teszel, – szentelj figyelmet rá, és becsüld meg! Ügyintézés, olvasás, írás, fõzés, beszélgetés, séta, evés, mosogatás, ölelés, összebújás, vidámság… ezek az apró pillanatok teszik ki életünk nagy részét. Élvezheted õket, ha kinyitod a lelked és a szíved, és figyelmet fordítasz rá, hogy mit teszel éppen! A boldogság a jelen pillanatodban is benne van, csupán fel kell fedezned!

Olvass még több hasznos gondolatot 120 sorsformáló tipp c. könyvemben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .