ez + az

Vénusz a Rákba lép| 2017. július 31.

17:40-kor a Vénusz jegyet vált, s az Ikrekből a Rák házba húzódik át, könnyű léptekkel.

Rák Vénusz idején elkerülhetetlen, hogy elkezdjünk álmodozni, fantáziálni. Feltűnően érzékennyé válunk, s nem ritka, hogy elrugaszkodunk a realitás talajától. Óvatosan kell bánni ezekkel a helyzetekkel, mielőtt orra buknánk…

Megnő a vágyunk a romantikázásra, intimitásra, összebújásra, simogatásra. Akinek még nincs gyermeke, most könnyen megfoganhat a vágyott baba.

venusz-rak

Fontos, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni, mert ha mégis megtesszük, akkor az fájdalmat okozhat nekünk, utána pedig sokáig nyalogathatjuk a sebeinket.

Jó hír lehet, amit a magunk javára fordíthatunk, hogy javul az alkalmazkodóképességünk, és képesek leszünk az egyenletes szeretetáramoltatásra.

A társasági élet iránti igényünk megnő, tartsunk baráti és családi összejöveteleket, legyünk mi magunk a kezdeményezőnk.

2017. augusztus 7-11. között Debrecen és Hajdúszoboszló környékén megtalálható vagyok. Egyeztessünk időpontot, hogy megismerd a lehetőségeidet, lásd a jövődet: + 36 70 311 6125 🙂

Ebes, Nagyhegyes, Nádudvar, Kaba, Hajdúszovát:  Házhoz is megyek 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .