ez + az

2017. július 23. | Hármas együttállás: Nap, Hold, Mars

Július 22-én kora este a Nap megérkezett az Oroszlánba, azaz itt az év energetikai csúcspontja, a minden! A Mindenben tényleg benne van minden.

Július 20-án a Mars már megelőzte a Napot, s együtt várták a Hold érkezését.

Ilyen együttállásra akad példa, ám nem történik meg többször egy évben. Sőt… Persze, hangsúlyozom, ezt sem szükséges túlmisztifikálni, de azért félrelökni sem érdemes.

Ez egy igen izgalmas nap lesz. A Nap, a Hold és a Mars szoros ölelésben, a nagy összefogások lehetőségével kecsegtetnek. Mit kecsegtetnek? Felkínálják a jót tálcán, Te pedig eldöntöd, elveszed vagy sem. 

A Nap és a Hold a Férfit és a Nőt, a sötétséget és a világosságot, a jobb és a bal oldalt jelképezik, ezáltal a Világ Teljességét is jelentik együtt. Jusson eszünkbe a jin és a jang. Minden benne van. Egységben, erőben, tartalomban.

A Mars alacsony szinten támadást, magas szinten új kezdetet jelent. Az Oroszlán jegye pedig maga a teljesség és a tökély a Mars és a Nap számára is.

Túlzás lehet azt állítani, hogy ez a nap utánozhatatlan, megismételhetetlen, vagy épp körülírhatatlan, ugyanakkor bátran kijelenthetem, hogy igenis ott állunk majd egy ismeretlen, nagy és nyitott kapu előtt, aminek a küszöbét csak itt és csak most az egyszer léphetjük át.

Adjuk meg az esélyt magunknak arra, hogy valami remek dolgot hozzunk létre. Egyedül. Másokkal. Mindegy, csak csináljuk.

Akik ezen a napon házasodnak, óriási eséllyel alapoznak meg egy nagyon hosszú és tartalmas kapcsolatot.

Még csak most tervezed az esküvődet, s keresed hozzá a megfelelő dátumot? Segítek! Kattints ide a részletekért!

Mersz nagyot álmodni?

Ki akarod taktikázni,  mikor kell lépni, váltani, cserélni, tanulni, adni vagy épp venni? Egyeztessünk időpontot, tudok segíteni: + 36 70 311 6125 🙂

1 thought on “2017. július 23. | Hármas együttállás: Nap, Hold, Mars

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .