Egyéb

Neptunusz retrográd a Halakban | 2017.06.16

Minden évnek, időszaknak, évtizednek, évszázadnak vannak kiemelten fontos napjai.

A 2017-es esztendőnek június 16-i napja ilyen.

Neptunusz a saját jegyében, a Halakban hátramenetbe kapcsol (retrográd), azaz tolat. 2012 februárjától uralja a jegyet, és igen erőteljes szerepet vállalt abból, miként hasson az egyénre és a társadalomra egyaránt, – rávegye az embereket arra, hogy a lelki témák felé forduljanak. Vegyék már végre észre, attól, hogy valami nem látható, még létezhet. Ideje, hogy az egyénben megbúvó tudást, rejtett képességet az egyén önmaga hasznára fordítsa. Eredmény: az ember önmagát gyógyítsa. Más kérdés, hogy mire jutunk, ám a feladat nem kivitelezhetetlen.neptun-halak

Az, aki alapvetően inkább melankolikus, depresszióra hajlamos típus, nehezen fog rálelni a vágyott boldogságra ebben a periódusban. Nem lehetetlen, ám kemény és kitartó munka kell hozzá.

Azoknál, akik nem hagyják veszni a reményt, hanem táplálják a tüzet, és minden hamuban képesek még egy pici parazsat találni… nekik nem lesz gondjuk. Azok, akik az előző mondatot magukénak érzik, és egyébként még (nagyon) fiatalok, megélik a felnőtté válás minden pillanatát, és nem fognak csalódni. A több hónapos hátrálás idején sok fontos dolgot lehet lezárni: halogatott vizsgák, békülések, vagy végleges elengedések.

Ideje, hogy a saját gondolatainknak megfelelően cselekedjünk, stabil alapokat építsünk, és mindezt úgy, hogy nem válunk magamutogatóvá, amikor sikert, eredményt érünk el. A szerénység most maximálisan kifizetődik.

Direktbe vált 2017. november 22-én, a Halak 11 fokán.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “Neptunusz retrográd a Halakban | 2017.06.16

  1. Szerintem minden hozzáértő várja, vajon mit hoz az R Neptunusz a saját jegyében, mivel még ilyennel nem találkoztunk. Azzal már igen, hogy az eddigi Retrográciók megtanítottak arra, ugyancsak megfeleződik a bolygón át érkező energiák mennyisége, vagy hatása. Mérleg MC Neptunusz konjunkció van a Radixomban, csak annyit veszek észre évenként a Retrográció idején, hogy kevésbé vagyok fogékony a művészetek és a zene iránt, melyet egyébként imádok, ahogy képeket szerkeszteni is. Halak Napjeggyel és Nyilas aszcendenssel kíváncsian várom a novemberig tartó időszak történéseit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.