Egyéb

Jupiter szerencsét hoz? | 2017.06.14

Jupiter végre előremenetbe kapcsol – direkt menet, arccal a jövő felé, a fény felé, a kellemes időszakok, jó döntések irányába. Előre, végre előre felé lépdel és hát… jobban is fogjuk magunkat érezni a bőrünkben. A Mérlegben tartózkodik 2016. szeptember 9-e óta és még idén, október 10-ig ez nem is változik.

2017. június 14.

Olyan nap a mai, amire jó ideje várunk, – nagyon… A Nagy Jótevő, a csodás hatású Jupiter előre indul, és nem néz hátra. Hab a tortán, hogy mindezt a Mérleg jegyében teszi, így hozzásegít bennünket mindennapi életünk jobbá tételéhez, megmutatja, miként viselkedjünk felnőtten, kulturáltan, jól olajozottan, hogyan működtessük jól a rutint, mely trükkel jussunk feljebb a ranglétrán… vagy bárhol!

penz

Az elmúlt pár hónapban egy kicsit több durvasággal, közönnyel, nem törődömséggel, valamint figyelmetlenséggel találkoztunk, mintha kiveszett volna belőlünk a jóindulat, az együttműködés képessége, – ami persze nem igaz, de ezen tulajdonságok megnyilvánulása egyértelműen akadályoztatva volt.

JÖN a CSODA, mert visszatér a hit, remény, az öröm, legyen mindennapos téma a fejlődés, a bőségteremtés témája. Éljük életünket korrekten, méltón, mert csak így tudunk visszanézni erre az időszakra úgy, hogy nem lesz mit szégyellni.

Nagyon jó ez az időszak ahhoz, hogy kedvezően zárjunk le kellemetlen emberi kapcsolatokat, és a függőben lévő jogi ügyeknek pontot tegyünk a végére.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “Jupiter szerencsét hoz? | 2017.06.14

  1. Szerintem a Jupiter nem tesz semmit, csupán leközvetíti a Spica állócsillag energiáit azoknak akik azt fogadják és tudják is hasznosítani. Bőség nem azt jelenti, hogy dúskálhatunk a javakba, hanem azt, megkapjuk a számunkra Eleve Elrendelt szellemi és anyagi javadalmakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.