Egyéb

Újhold az Ikrekben | 2017.05.25

Egyet teljes bizonyossággal leszögezhetünk: Minden Újhold képes arra, hogy fontos energiákat mozgasson meg kívül és bizony belül is.

2017. május 25. 21:45

Az Ikrek jegyet sokszor összekötjük a beszéddel, az idegrendszerrel, a logikával, – és nem mellékes, hogy kettőssége miatt csupa ellentmondás.  Az Újhold időszaka alapvetően mindig inaktív, érdemes elkerülni a nagy döntéseket, főleg ha azok elengedéssel, lemondással járnak együtt. Forduljunk befelé, találjunk vissza lelkünk harmóniájához.  hold-ujhold

A mostani Újhold idején az Ikrek, Vízöntő és Mérleg jegyűek meglepően befogadóvá válnak, érdemes kibékülni velük, elbeszélgetni a fontos kérdésekről, inspirálni őket, – jót tesz nekik egy kis noszogatás.

Könnyen megtörténhet, hogy az értelem és az érzelem egyensúlya felborul, – az Ikrekben rejlő kettősség miatt. A Hold az Ikrek jegyben nem érzi túl jól magát és az érzelem helyett inkább  az értelmet keresi. Épp az előbbiek miatt ne csodálkozzunk, ha ebben az Újholdas időszakban kevés együttérzéssel találkozunk.

Nézelődjünk más irányba: új ötletek, új kapcsolatok, új munka és tanulási lehetőség, új utazás, tervek, JÖVŐ.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.