Egyéb

Plútó retrográd | 2017. április 20-tól

A Plútó retrográd, azaz hátráló mozgásba kezd, – egészen szeptemberig 28-ig teszi ezt.

Érdekesség: Plútó retrográd | 2016. április 18-tól szintén szeptemberig állt fenn – ugyanúgy a Bak jegyében.

A BELSŐD vizsgálatának ideje – ne menekülj el a szembesülés elől. Aki hajlandó önmaga alapos kielemzésére, megvizsgálására, az épp ezzel fogja maga előtt lerombolni könnyedén a gátakat.

Ugyanezen a napon érkezik vissza – szintén retrográd mozgása miatt – a Kosba a Merkúr bolygó. Ez is a befelé fordulást erősíti. A Plútó igen erőteljesen formálja személyiségünket és érzelmeinket, a transzformáció elkerülhetetlen. Amennyiben megtaláljuk a retrográd időszakban, mivé szeretnénk válni, nyert ügyünk van. Bármi lehetséges: pályamódosítás, vallási “pálfordulás”, elhamarkodottnak tűnő döntés válásról, költözésről, külföldre menetről. A bátor ember nagyot lép.pluto-retrIdeje annak, hogy újra átgondold miben, hogyan vagy kinek a segítségével változhatsz. Nincs sok időd meghozni ezeket a döntéseket, ám, ha sikerül és lépéseket is teszel a módosulás irányába, akkor visszavonhatatlanul megérkeznek a gyökeres változások.

Nézd meg az érem mindkét oldalát. Mert nem csak egy van neki. A változás elkerülhetetlen, ne állj ellen. Ha azt érzed, hogy az életedet légkalapáccsal próbálják meg (valakik) szétverni, az nem téveszme.

Amit tégy: alázat és tisztelet önmagad (!) és mások iránt.

Amit ne tégy: felfuvalkodottság, bosszú, ki ha én nem állapot.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Te mivé akarsz válni? Segítek megtalálni az utat!

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

1 thought on “Plútó retrográd | 2017. április 20-tól

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..