Egyéb

Félreértések az asztrológia körül

Röviden, ám velősen:

Néhány tisztázó részlet az asztrológiával kapcsolatban? Íme:

Mire való az asztrológia? – Az asztrológia a bolygók, égi események emberekre gyakorolt hatását vizsgáló tudomány.

Az asztrológia csak tendenciákat jelez, NEM jóslás. Az ember akaratával irányíthatja sorsát, és ez MINDEN esetben felülírja az aktuális bolygóállásokat, tranzitokat. Az ember dönti el, hogy halad az élet árjával, vagy hagyja magát sodortatni. A születési horoszkópban jelölt tendenciák érvényesülnek… úgy, ahogy azt az ember használja.

A szabad akarat gyakorlása teljes mértékben az egyéntől és az Ő döntésétől függ. A bölcs ember képes irányítani a maga sorsát. Az asztrológia képes tendenciákat, körülményeket, erőhatásokat jelezni, pontosan felvázolni, így az ember könnyebben felkészülhet arra, miként tud megfelelni a pillanatnyi feladatoknak. A bolygók csak utat mutatnak, nem pedig kényszerítenek.

Alapvetően magának az egyénnek a feladata eldönteni, miként fordítja a maga javára a planetáris helyzetek hatásait. Ez saját akaraterejétől függ.

Egyetlen komoly asztrológus sem tulajdonítja a sorsot és az élet eseményeit közvetlenül a bolygók, csillagok hatásának, és sosem állítja, hogy az égi hatások kizárják vagy ellehetetlenítik a szabad akaratot.

Mit vagy hajlandó megtenni a változásért? Milyen áldozatot vagy hajlandó hozni önmagadért és a sikeredért?

A tendenciákat figyelembe véve bármit elérhetsz, bármit létrehozhatsz, akárhová eljuthatsz. Ha figyelembe veszed az asztrológia tendenciáit, akkor a lehető legjobb pillanatban teheted meg a lehető legfontosabb lépéseket, így mindent úgy formálhatsz, ahogy számodra a legjobb.

Ha viszont széllel szemben állsz… ha árral szemben úszol, akkor annak megfelelő lesz a végeredmény is.

Te döntesz. Mindig.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..