ez + az

Szerelmi horoszkóp 2017

2017 – hű, de közel van! Ahogy a tél és az Advent is… de téged már nagyon érdekel a jövő évi horoszkóp, – igaz? Még az is lehet, hogy mire elolvasod ezt a horoszkópot, a naptár is a következő évszámot mutatja majd! Talán emlékszel, hogy 2012-t világvégeként emlegették, aztán persze voltak „fura” hírek és Nostradamus-i jóslatok, de a legtöbbjük mégsem vált be.
Közeledve 2016 végéhez én úgy vélem, hogy sok örömteli év áll még előttünk. s 2017 számos kellemes meglepetést tartogat. Gondok, bajok, megoldandó tennivalók mindig akadnak, de nem siránkozni kell, hanem megoldást keresni, bölcsebbé válni, jó döntéseket hozni – igaz?

Itt az ideje a 2017-es horoszkóp elemzések megírásának és közzétételének. Adok egy kis pozitív perspektívát a jövõ évre, s megmutatom a várható tendenciák irányait… Általános horoszkóp, munka és karrier horoszkóp, szerelmi kilátások. Olvasd el a jövõ évi útmutatásokat! Mindenkinek magának kell eldönteni, mit kezd az életével, a mindennapokkal, s meghajol mások akarata elõtt, vagy saját kezébe veszi az irányítást. Te hogyan fogsz cselekedni? Remélem a lehető legjobb döntéseket hozod meg. Sok sikert 2017-re!

Szatmári Nóra
www.szatmarinora.hu

 

Mi a horoszkóp jegyed? Kattints és olvasd el a szerelmi horoszkópodat!

 


Kos Horoszkóp

Bika Horoszkóp

Ikrek Horoszkóp

Rák Horoszkóp

Oroszlán Horoszkóp

Szûz Horoszkóp

Mérleg Horoszkóp

Skorpió Horoszkóp

Nyilas Horoszkóp

Bak Horoszkóp
vizonto
Vízöntõ Horoszkóp

Halak Horoszkóp

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .