ez + az

Nyilas Újhold: 2016. november 29.

A Nyilas havának Újholdjakor meg kell állni egy kicsit, ki kell szakadni a hétköznapokból, a hangzavarból, zsongásból, azért, hogy időt szánj a jövődre. Nem arról van szó, hogy „ismét álmodj nagyot”, és nincs szükség arra, hogy rálelj valamilyen újabb spirituális nézetre. Sokkal inkább arról van szó, hogy egyáltalán van-e jövőképed. Tudod-e, ismered-e azon belső erőforrásaidat, melyek fejlődésedet, növekedésedet támogatják, hisz ezek segítenek a felbukkanó lehetőségek kihasználásához. ujhold-nyilas

A Nyilas Újhold egyszerre tölt fel energiával, bizakodással a jövődet illetően, miközben a múlt árnyai, a családodból hozott – elsősorban – szülői minták, hitrendszerek visszaránthatnak a múltba, komoly belső feszültséget okozva benned. Az Újhold új ciklust indít el, – ez a kezdetek és a növekedés időszaka egészen az Ikrek Teliholdig. Helyezd új alapokra jövőképedet, ehhez szükséges megváltoztatni az életszemléletedet is.

Legyél:
– figyelmes
– empatikus
– gondoskodó
– alkalmazkodó

A Nyilas Újhold segít kiszakadni a múltból, s közben kettősséget hoz: az értelem és az érzelem ellentmondásai fontos választás elé állíthatnak.

„Csak a bölcsek rendelkeznek ideákkal. A legtöbb emberrel az ideák rendelkeznek.”
(Samuel Coleridge – angol költő,kritikus, filozófus)

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on, Viber-en is)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .