ez + az

2016. október 16. | Telihold a Kosban

Sok helyütt azt olvastam, hogy fantasztikus és felemelő lesz a Kos Telihold.

Nos, szerintem meg pont nem lesz az, – de én egyébként is szeretek szembemenni az „átlagos” elképzelésekkel és vélelmekkel.

Hold > Víz

Kos > Tűz

Inkább mindent megmozgató, ledöntő, alkalmanként – egyesek életében – akár romboló jellegű energiák érkeznek 16-án (meg úgy az egész hétvége folyamán).szeminarium-1

Iszonyú extrém, erőteljes hatás jelentkezik, és ebben – úgy vélem – az is benne foglaltatik, hogy a Kos jegye az első a Zodiákus sorban. Aztán azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy a Hold a szokásosnál is közelebb jön a Földhöz, szinte meg akarja majd érinteni. (egyesek szuperholdnak nevezik 🙂 )

Ez a Telihold a kardinális (Kos, Mérleg, Bak) jelleget fogja erősíteni,  megtöbbszörözve a tettvágyat, cselekvőképességet. Amit eddig nem mertél megtenni, hát legalább most tedd meg! Kapsz hozzá hátszelet is. Bármilyen furán hangozzék: rombolj bátran, de okosan! Mondd ki, hogy „kösz, nem” vagy „kösz, elég volt!”

Ha kizárólag a érzelmeinkre hallgatunk, nagy valószínűséggel galibába keveredünk, hisz az akarnokságról és önfejűségéről híres Kos, valamint a robbanékony Uránusz energiái is egyesülnek bennünk.

Nehéz lesz békés egyensúlyt teremteni a viharos érzelmek közepette, de a józan ész és a tudatos visszafogottság mindig segítségedre siethet. Most kell azzal végképp szembesülni, hogy mindenért TE vagy a felelős. Azért is, hogy valami megtörténik, s azért, hogy valami nem. Kimondani vagy sem? Eldönteni vagy sem? Lépni vagy egy helyben toporogni?

S ha a fentiek nem elegek… akkor jó tudni, hogy mindeközben a Mars szerelmi viszonyt kezd a Plútóval, s ezt érdemes kihasználni, ugyanis épp ez a hatás segíthet ahhoz hozzá, hogy lebontsuk a falakat. Nem kell fejjel menni a falnak, okosan, szépen, ahogy a csillag megyen az égen…

Lassan, de biztosan. Hadd gördüljön végig az az izzadságcsepp a homlokunkon…

Nyomasztó pillanatok, de felemelő eredmény. Aki  okosan vállalja fel őszinte véleményét, és nem rohan, hanem csak könnyedén kocog, az eléri a célt.

Sok pozitív élményt kívánok, bátor lezárásokkal, elengedéssel, meditációval!

Segítő és iránymutató lehet a 2017-es évre az általam szervezett novemberi szeminárium. Részletek itt:

➡2016. november 6. | II. Ezoterikus Kalendárium Szeminárium 4 előadással | Te jössz? 📢

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125

1 thought on “2016. október 16. | Telihold a Kosban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .