ez + az

Szaturnusz direkt mozgásba kapcsol | 2016.08.15

Szaturnusz megállt a Nyilas 10. fokán azért, hogy…

2016. augusztus 15-én az év második felének talán legkellemetlenebb pillanata érkezik el. Előreindul a Szaturnusz a Nyilas jegyében, – ahol eddig nem a legjobb arcát mutatta nekünk. Március 25-én kezdett hátrálásba. Mi történt ezen időszakban:

– Brüsszeli terror támadás: március 22. – már fitogtatta az erejét…
– Orlando, USA, lövöldözés: június 12.
– Isztambul, reptér: június 28.
– Nizza, teherautó merénylet: július 14. – benne a közepében…
– Bajorország, baltás merénylet: július 18.
– München, plázás lövöldözés: július 22.
– Anscbach, öngyilkos robbantás: július 24.
– Rouen, pap gyilkosság: július 26.

Szaturnusz a retrográd mozgás hatására nem csak szorít, hanem bizony még egy kicsit csiszatol is. Vagyis csiszatol augusztus 15-ig, aztán picit megkönnyebbülhetünk. Ám, nem ígérhetem, hogy minden fényes és remek lesz, mert Szaturnusz lassan mozog előre a Nyilasban, egészen 2017. decemberéig ott marad, így a kellemetlenségek, nehézségek, többek közt támadások nem fognak egy csapásra megszűnni.saturn-607476_640

Mi a teendő? Hogyan értsük meg a világot, az emberek kifacsarodott gondolkodását? Sehogy… nem kell bármi áron megérteni. Már azzal sokat tehetünk, ha mi magunk kicsit tudatosabbak leszünk. Szép gondolat az, hogy legyen „Szabadság, Egyenlőség! Testvériség!”, de nem lesz, és ezt jobb elfogadni, mint örökösen harcolni ellene.

Azért persze, lenne mit tenni: próbáljunk meg visszanyúlni a klasszikus értékekig. Család, öröm, egyszerűség, csend, béke. Mindezt a Haverok, buli, F***a helyett tegyük.

Mivel a függőben lévő kérdések gyorsabban kerülnek megválaszolásra, így jobb, ha figyelünk a változásokra.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125
Nyáron Debrecen, Hajdúszoboszló és Siófok térségében is!

kép: Pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .