ez + az

Vénusz a Szűzben | 2016.08.05. |Legyél szerelmes!

Délután a Vénusz meghódítja a Szűz jegyét. Vénusz az Oroszlánból a Szűz jegyébe érkezik, ami jót tesz a léleknek, és gyakorta megdobogtatja a szíveket. Amíg az Oroszlánban járt, fokozta az individualizmust, az akarnokságot, törekvőbbé tett, duzzasztotta az Egot…

Hurrá, – no de mire jó? Rendet tehetsz önmagadban, gondolataidban, és az érzéseidet is érdemes jól megfogalmazni. Ha ezekkel megvagy, akkor könnyű búcsút mondani a felesleges dolgoknak, és új jövőképet állíthatsz magad elé.painting-63186_640

Azok, akik régóta tervezik, hogy messzire költöznek, esetleg külföldre, ők ne csodálkozzanak, ha ma vagy a következő napokban megérkezik az „ajánlat” és gyorsan rá is bólintanak. Az igazán bátran a következő hetekben útra kelnek, vagy legalább a szükséges papírokat, szerződéseket elrendezik, aláírják.

Az elmúlt egy hónapban inkább kapni akartunk, nem pedig adni, – de most, fordul a kocka.  A Szűzben Vénusz energiái csillapodnak, minden zsírozottabban fog működni, együttműködőbbé válunk. Bármilyen emberi kapcsolatról legyen szó, azt igyekezzünk ápolgatni, – már, ha a másik fél nem tesz meg mindent ennek megnehezítésére.

A Szűz jegy innentől kiemelt szerepet kap, a benne haladó Jupiter, Felszálló Holdcsomópont, Merkúr és Vénusz miatt ez fokozottan igaz, aztán csatlakozik hozzájuk a Nap is.

Sok sikert!

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125
Nyáron Debrecen, Hajdúszoboszló és Siófok térségében is!

kép: Pixabay

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .