ez + az

Mars | Nyilasból a Skorpióba lép

2016. május 27-én, pénteken délután a Mars bolygó visszalép a Nyilas jegyből a Skorpió jegybe.

2016 a lezárás éve, – ezt már sokszor leírtam, sokféleképpen értelmeztem. Ha bárki megkérdezte volna vagy most megkérdezné, hogy mikor van kiemelten jó időszak elengedni valamit, valakit, egy kapcsolatot, munkát, nyűgöt, fájdalmat, akkor biztosan május és június havát javasoltam volna. bolygok

A belső világunkat szimbolizáló Skorpió, valamint a külső megnyilvánulásainkat magában hordozó Nyilas jegyek határán ingadozó Mars teljes nyitottságot követel tőlünk.

Az, aki bátor, és maximálisan törekszik a régi dolgok elengedésére, most tegye meg, – és különösen a következő 5 hétben.

Aki megfutamodik, és inkább az elavult, semmilyen eredményt nem hozó dolgokba kapaszkodik, annak a következő hetek nagyon nehezek lesznek. Jó lenne, ha mindenki merné magát hagyni kicsit sodortatni az árral, mert épp mostanság juthatunk el oda, hogy a legjobb kikötőket fedezzük fel erőlködés és iránytű nélkül. Örüljünk a lehetőségnek, hogy búcsút mondhatunk a múltnak.

Személyes konzultációra bejelentkezés Nórához: 06 70 311 6125 (Skype-on és Viber-en is)

1 thought on “Mars | Nyilasból a Skorpióba lép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .