Egyéb

Szaturnusz retrográd a Nyilasban | Márciustól

Amikor csak van időm és energiám, akkor írok a blogomba, amikor nincs, hát kimaradhat valami fontos. Ma (2016.05.01) tűnt fel, hogy említést sem tettem a Szaturnusz retrográdjáról, pedig nem mellékes a hatása.

Március 26-án a Szaturnusz retrográd mozgásba váltott – a Nyilas zodiákusban.   A Szaturnusz hátrálása öt hónapig tart, ekkor vált újra irányt, és halad majd ismét előre. A Nyilas erőteljes érintettsége miatt a Bakoknak ez kiemelten fontos időszak lehet.

A karma rendezése kezdődik meg a Szaturnusz retrográd mozgásának ideje alatt, azaz a múltban elrontott ügyek, dolgok, emberi kapcsolatok helyrehozásának az időszaka ez. Ezek sosem könnyű vállalások, és felesleges abban reménykedni, hogy majd maguktól, vagy egy csettintéssel megoldódnak. A korábban meghozott döntések, cselekedetek következményeivel ITT és MOST  szembe kell néznünk. A stabilitásra, a biztonság érzetre is kihatnak tetteink és gondolataink. Az idő lelassul, a frusztráció biztosan megnő, az igazság viszont cserébe végül megerősít.szaturnusz

A VALÓDI változás feltétele az IGAZSÁG megismerése. A Nyilas jegyben hátráló Szaturnusz – akár erővel is, de – visszavezet minket önmagunk azon részéhez, akit eddig rejtegettünk, eltakartunk vagy épp illúziókkal óvtunk.

Mire gondolok? Neked is biztosan vannak évek, évtizedek óta hurcolt álmaid: “szeretnék egy piros autót” vagy “szeretnék egy kertes házat”.

Szaturnusz ITT és MOST felteszi a kérdést: biztosan kell neked az az autó és az a ház? Mi fog megváltozni, ha ezeket megszerzed? Ha ezek megvannak boldogabb leszel? S ha őszinte vagy magadhoz, ki fog derülni, hogy nem ettől leszel boldogabb, hanem önnön magad elfogadásától, szeretetétől.

“Amikor azt mondjuk, hogy béna vagyok, szerencsétlen vagyok, bűnös vagyok, lehetetlen alak vagyok, akkor valójában nem a saját szemünkkel, hanem mások átvett tekintetével ítéljük meg magunkat. Egy olyan embernek a szemével nézünk, aki valamikor nem fedezte föl az értékeset, a szépet bennünk, és nem tudott velünk mit kezdeni. Ez pedig nem rólunk szól, hanem róla. Ezt a látásmódot megtanultuk, és azóta is ezzel a szemmel nézzük magunkat. Amikor elhangzik tőlünk egy önmagunkat gyalázó mondat, megkérdezhetjük magunktól: vajon ezek kinek a szavai? Vagy: kinek a szájába adnánk leginkább? Ilyenkor derül ki, hogy eredetileg nem a mi szavaink, de ma már mi ismételgetjük magunknak…” (Pál Ferenc)

NE ÚJ DOLOGBA KEZDJ, HANEM MÓDOSíTS A GONDOLKODÁSODON!

Kérlek, mondd el a véleményed egy-két mondatban! Köszönöm!

Kérlek, like-old és oszd meg, segítsd a barátaid, ismerőseid fejlődését, ismeretszerzését! Köszönöm!
0

6 thoughts on “Szaturnusz retrográd a Nyilasban | Márciustól

  1. Üdv! Ezek szerint ezért írtuk felül a döntésünket, hogy Hajdú-Bihar megyét felcseréljük Pest megyére. Május hónapban térünk vissza Hajdú-Bihar megyébe. Párom Nyílas jegyben én pedig Kos jegyben születtem.

  2. Nagyon szeretem írásaidat. Így kell az asztrológiát tolmácsolni. Semmi hab, semmi köd. Nekem így befogadható.
    köszi Rozi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..